Üdvözlünk az új 2020-es Burgenlandi

Extrém Túrádon!

 

Kalandod a Fertő-tó körül folytatódik tovább. A 24 órás Burgenlandi Extrém Túra 9. felvonása 2020. január 24-én,

pénteken indul, új formában, három indulási helyszínnel.

 

ORIGINAL TRAIL

A teljes kör és egyidejűleg a 24 órás Burgenlandi Extrém Túra legendás eredeti útvonala. Határátlépéssel határátlépőknek és 120 téli kilométerrel, egy igazi határértékes és tiszta kaland. Oggautól Oggauig – és egészen a jóleső kimerültségig.

 

Táv: 120 KM

Indulás helye: OGGAU

Indulási idő: 04.30 óra

Cél: OGGAU

 

 

MEMORIAL TRAIL

Mindenki szamara ,aki a termeszet adta teli idöjarasban szeretne ezt az utat megtenni

Hegykötöl Oggauig – 80 km tavot -a Fertö-to mellett.

 

Táv: 80 KM

Indulás helye: HEGYKÖ

Indulási idő: 07.00 óra

Cél: OGGAU

 

 

FINAL TRAIL

Apetlontól Oggauig – 60 kellemes záró kilométer, minden melysegevel es magassagaval,amelyre már számos korábbi túra résztvevője sóvárogva vár.

 

Táv: 60 KM

Indulási hely: APETLON

Indulási idő: 08:00 óra

Cél: OGGAU

 

 

 

 

"Mozgás a „száguldó nyugalom” helyett"

Paul Virilio

 

A Fertő-tó körül télen gyalogtúrázni, futni egy hosszú és valós kaland-utazás, ami igazi bátorságot és valódi erőt igényel. Az út az egyedülálló UNESCO világörökségi területen a Fertő-tájon valódi képekből áll, amelyeket végtelen érzetek és akusztikus benyomások alkotnak. A talaj kemény, de gyakran puha és sáros; éjszaka olyan dolgokat hallani, amelyeket jobb csak hallani, mint látni; ha hideg van, akkor valóban nagyon fázol, havazhat vagy jégeső is eshet. Vagy csak az eső esik. Néha – mint a 2015-ös túra alkalmával – ezek mind egyidőben történnek. A túra nem videójáték 10 élettel. Nem lépnek közbe virtuális szuperhősök és repítenek a következő szintre. A legutóbbi túra alkalmával 3500 vágtak neki az útnak. Nem sikerült mindenkinek célba érni – de mindenki elérte a saját célját és mágikus pillanatokról beszélt.

 

A 24 órás Burgenlandi Túra egy út lehet számodra, hogy megtedd az első lépést – egy mozgalmas élet irányába. Újra mozgásba lendülni, a lehető legnagyobb kihívás, akárcsak maga a túra. Csak rajtad áll, hogy neki merj vágni.

 

És ha már olyan messze jutottál, hogy újra közel vagy magadhoz, akkor ezt csak magadért tedd meg. Legyen ez az út a Te utad!

Emlékezz az erősségeidre és higgy a képességeidben. Közben viszont nagyon vigyázz magadra és azokra is, akik osztoznak veled ezen az úton!

 

Már extrém módon örülünk annak, hogy az előttünk álló kalandban Te, és igazán Te veszel részt velünk!

 

LIVE LOVE MOVE

 

 

 

Minden további információt a 2020-es túráról – ellátás, csomaglista, ingajárat, stb. – megtalálsz a GYIK oldalon.

 

A következő tanácsot ugyancsak megtalálod ezen az oldalon. Mivel ez azonban számunkra duplán fontos, ezért itt is megosztjuk Veled!

 

Bármelyik útvonal mellett döntesz is – Original-Trail, Memorial Trail vagy Final-Trail  – gyalogolsz, futsz a saját tempódban, amíg a lábaid bírják és az agyad készen áll rá – és természetesen csak addig, amíg az adott útvonalon azt meghatároztuk. Nem „kell” Oggautók Oggauig menned… Ezek csupán közös célkitűzések, amelyek biztonságot adnak számodra, egy gondozott útvonalon való haladást biztosítanak és segítenek bennünket abban, hogy számodra a lehető legjobb ellátást biztosíthassuk.

 

 

 

© 2020, MOTO GmbH. Herausgeber und für den Inhalt verantwortlich: Verein 24 Stunden Burgenland, ZVR 660434585, A-7063 Oggau.  IMPRESSUM/AGB - Datenschutz

follow us on

 

facebook

instagram

youtube

PRESSE